Pasta med stekt fläsk, svamp och spenat

(0 st) Mitt betyg: 0

Pasta med stekt fläsk, svamp och spenat

Ingredienser

20 portioner:
  • 1,5 kg - Tulip Stekfläsk
  • 1 dl - Matolja
  • 3 dl - Olivolja
  • 1,5 kg - Champinjoner (klyftade)
  • 1,5 kg - Gul lök (strimlad)
  • 1,5 kg - Spenat (färsk)
  • 3 dl - Vitlök (tunt skivad)
  • 3 dl - Kruspersilja (hackad)
  • 1 dl - Balsamicovinäger (vit)
  • 20 port - Pasta (tex: casarecce)
100 portioner:
  • 7,5 kg - Tulip Stekfläsk
  • 5 dl - Matolja
  • 1,5 l - Olivolja
  • 7,5 kg - Champinjoner (klyftade)
  • 7,5 kg - Gul lök (strimlad)
  • 7,5 kg - Spenat (färsk)
  • 1,5 l - Vitlök (tunt skivad)
  • 1,5 l - Kruspersilja (hackad)
  • 5 dl - Balsamicovinäger (vit)
  • 100 port - Pasta (tex: casarecce)
Skriv ut recept

Gör så här

Pasta:

Strimla fläsket och stek det knaprigt i oljan. Låt fettet rinna av. Stek svamp, lök och vitlök på hög värme i olivoljan. Rör i fläsket och pastan, låt det bli ordentligt varmt. Vänd i spenaten och smaksätt med persilja och vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.

Till servering:

Servera pasta med nyhackad persilja.