Previous Page  6 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6 / 20 Next Page
Page Background

Tulip Foodservice

lanserar nu en ny

variant av den po-

pulära färsbiffen!

Nu kan du sätta tänderna i

färsbiffar med tydliga influ-

enser från Turkiet.

AUTENTISK SMAK-

UPPLEVELSE

Nikolaj Jæger är kock och

arbetar med produktinno-

vation hos Tulip. För honom

är det viktigt att färsbiffarna

med turkisk prägel bevara-

rar identiteten. Det ska inte

råda något tvivel om att

det inte rör sig om klassiska

färsbiffar.

– Råvarorna och framför

allt kryddorna är avgörande

för att få fram smaken med

turkiska influenser. Kvali-

teten på våra nya färsbiffar

håller toppklass. Jag ser

fram emot att de hamnar på

många restaurangers me-

nyer, berättar Nikolaj Jæger.

Receptet som vi använder

för vår Köfte innehåller

samma ingredienser som du

själv använder hemma.

Tulip Foodservice följer ett

rent recept utan E-num-

mer och andra tillsatser, så

färsbiffarna blir så gott som

hemlagade. Allt du behöver

göra är att värma dem

i ugnen.

Turkiets kulinariska kök

bjuder på kryddig mat.

Detsamma gäller för de nya

turkiska Köfte-färsbiffarna,

där känslan av landets mat-

kultur verkligen kommer

fram. De är tillagade av nöt-

kött och kryddade med lök,

vitlök, peppar, spiskummin,

persilja och paprika.

EFTERFRÅGAN FRÅN

KUNDER

För oss på Tulip Foodservice

är det viktigt att kunderna

får vad de önskar. Det finns

efterfrågan på nya varianter

av den populära färsbiffen.

– Våra kunder vill ha färs-

biffar med massor av smak

och hög kvalitet och det vill

vi förstås gärna ge dem.

Jag betvivlar därför inte alls

att kunderna kommer att ta

den nya varianten till sig

– trots att vissa kommer att

uppfatta den sommycket

kryddig jämfört med färs-

biffar de är vana vid, säger

Nikolaj Jæger.

Han hoppas att de spän-

nande färsbiffarna kommer

att föra tankarna till sol,

sommar och spännande

kulturer hos matgästerna

som äter dem.

Färsbiffar

med turkisk

FÄRSBUFFÉ

MAGASINET

6