Previous Page  12 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 12 / 20 Next Page
Page Background

Grekiska

köttbullar

med rödbetor,myntatzatziki

och klyftpotatis

FÄRSBUFFÉ

MAGASINET

12

INGREDIENSER

för

10

personer

50

st. Tulip Foodservice Grekiskinspi-

rerade köttbullar

25

g som värms

enligt anvisningarna på förpackningen.

1,2

l grekisk yoghurt

2

tsk grovt salt

6

vitlöksklyftor, pressade

8

msk olivolja

Nymalen peppar

4

rödbetor

2

dl färsk mynta, hackad

Garnering:

Hackad färsk mynta

TILLAGNING

Rör ner vitlök och olja i yoghurten.

Smaka av med peppar. Skala rödbe-

torna och riv dem på rivjärnets grova

sida. Strax före serveringen rör du

samman yoghurten med de rivna

rödbetorna och myntan. Smaka av

med salt och peppar. Dekorera med

mynta. Serveras med klyftpotatis.