Previous Page  11 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 11 / 20 Next Page
Page Background

Köttbullar

ochmorotssalladmed

valnötter, kokosflingor och

tahinicrememedpersilja

Skåne

11

INGREDIENSER

för

10

personer

40

st. Tulip Foodservice Skånekött-

bullar 25 g som värms enligt anvis-

ningarna på förpackningen.

Tahinisås:

4

dl yoghurt naturell

6

msk tahini (sesampasta)

2

vitlöksklyftor

1

tsk färskpressad citronsaft

Salt och peppar

2

morötter, rivna

100

g valnötter, hackade

1

näve pumpakärnor

1

näve bredbladig persilja, finhackad

100

g kokosflingor

TILLAGNING

Rör ner yoghurt, lite i taget, i tahinin.

Viktigt! Gör det inte tvärtom, för då

skär sig tahinin. Smaksätt såsen

med pressad vitlök, citron, salt och

peppar. Blanda alla ingredienserna

till salladen och servera.