Previous Page  10 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 10 / 20 Next Page
Page Background

FÄRSBUFFÉ

MAGASINET

10

Kalkon

medaljonger

ochgratinerad squashmed

parmesan, örter, yoghurt

och salviadipp

INGREDIENSER

för

10

personer

20

st. Tulip Foodservice Kalkonme-

daljonger

60

g som värms enligt anvis-

ningarna på förpackningen.

3

squash

6

msk parmesan

Timjan

Rosmarin

Persilja

Olivolja

Salt och peppar

Yoghurtdipp:

5

dl grekisk yoghurt

1

vitlöksklyfta, pressad

½

knippe färsk salvia

Salt och peppar

TILLAGNING

Skiva squashen på längden i skivor

på ca

10

cm. Strö över 1 msk grovt

salt och låt squashskivorna dra i

10

minuter. Ta lite hushållspapper och

torka av det vatten som har dragits

ut ur squashen.Droppa över lite

olivolja, krydda med salt, peppar och

örter och gratinera squashen i

8–10

minuter Strö över parmesan, och

gratinera i ytterligare

4–5

minuter

eller tills parmesanen har smält och

blivit vackert gyllenbrun.

Finhacka salvia och blanda med de

övriga ingredienserna till en dipp.